Massage


Massage aan huis:

Incl. verwarmde tafel met buik- en borstuitsparing, verwarmde olie, fijne muziek.

Massage aan huis | 60 min.   | €150

Massage aan huis incl. cupping | 60 min.   | €175

Massage aan huis & doula consult | 60 min. consult + 60 min. massage | €200

 

Mocht je (langdurig) in het ziekenhuis verblijven, dan kom ik je graag daar opzoeken voor een zwangerschapsmassage of ontspanningsmassage! 


Doula Marijn aan het werk tijdens een massage

Wat krijg je?

Tijdens de massage aan huis word je even helemaal in de watten gelegd! Als massage therapeut overleg ik met jou waar jouw pijnpunten zitten zodat ik daar op kan focussen. De massage wordt afgestemd op jouw behoefte.

Ik neem mijn eigen massagetafel mee, een prenatale massagetafel, met uitsparingen voor buik en borsten. Zwangeren vinden het heerlijk om na al die maanden weer even op hun buik te liggen! Lig je liever niet op je voorzijde dan lig je afgewisseld op je linker- en rechterzijde ondersteund met kussens. Daarnaast geef ik je graag een buikmassage, hierbij zit je rechtop op de massagetafel of op een stoel.

Ik masseer met verwarmde natuurlijke olie (een mix van olijf- en zonnebloem olie). Daarnaast zorg ik voor een fijne sfeer met gedimd licht en rustgevende muziek.

Woon je klein? No biggy! Er is altijd een geschikte in huis waar de tafel past!


Doula Marijn geeft een massage aan een zwangere vrouw

Wat is cupping?

Bij een normale massage worden de spieren en het weefsel naar binnen gedrukt met de handen, onderarmen of elleboog van de masseur. Bij cupping worden de huid, de spieren en het weefsel juist omhoog gezogen (vacuum gezogen) in de cup. Cupping is een vorm van bindweefsel-massage, de doorbloeding wordt optimaal gestimuleerd. 

De cups hebben verschillende groottes zodat grote spiergroepen  (o.a. bil, bovenbenen) behandelt kunnen worden met de grote cups en de kleinere aanhechtingen en knopen effectief behandeld kunnen worden met de kleinere varianten. Cupping stimuleert de bloed circulatie, het ontspant de spieren en verwijderd de effecten die stress op het lichaam hebben. Cupping geeft verlichting en creëert ruimte. Als je zwanger bent is cupping geschikt voor de lage onderrug, billen, benen, nek- en schoudergebied. Let op; cupping is een vrij intensieve massage. Er kunnen zich rode ronde plekken vormen waar de huid de cup in is gezogen. Deze plekken verdwijnen vanzelf weer na een paar dagen tot een week.


Doula Marijn geeft een massage aan een zwangere vrouw
Foto van een zwangere vrouw liggend op een massagetafel

Voor wie?

Voor iedereen!

Een ontspanningsmassage is zeer geschikt voor als je zwanger bent, maar ook als je kindje of kindjes al zijn geboren.

 

Ook bij een kinderwens, na een verliesgeboorte (miskraam 0f abortus) is een massage geschikt. Liefdevolle aandacht voor jouw lichaam is dan zeker nodig. Gun jezelf deze aandacht en laat je dragen, ik draag je graag.

 

Naast fysieke verlichting kan een massage ook ruimte creëren voor nieuwe inzichten en helend werken. Door middel van cupping kunnen we de massage uitbreiden naar een bindweefselmassage, deze vorm van massage is intensief maar zeer effectief en werkt verlichtend.


Doula Marijn geeft een massage aan een zwangere vrouw

Baby shower | Mother Blessing

Ben je op zoek naar een mooie invulling voor tijdens een babyshower of Mother Blessing? Een zwangerschapsmassage is een geweldig cadeau als afsluiter van deze mooie bijeenkomst!


Massage aan huis boeken

Wil je meteen een massage boeken? Voor jezelf of voor een zwangere die je lief hebt? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!


Doula Marijn aan het masseren
Doula Marijn aan het masseren
Doula Marijn aan het masseren

Met dank aan mijn lieve cliënten Dionne&Jake, voor het maken van deze fijne foto’s!