De magie van fotografie


Het doulaschap combineer ik graag met fotografie. Ik haal er veel plezier uit om cliënten te fotograferen tijdens de zwangerschap, de geboorte en in de kraamweek, zodat zij een mooi aandenken hebben aan deze bijzondere periode.

Ik houd ervan om ‘documentaire’ te werken. Te fotograferen in een ruimte zoals die is, met natuurlijk licht.

De foto’s bewerk ik, stuk voor stuk, in kleur of zwart/wit, wat ik per foto het mooist vind passen!


Zwangerschap

Laat je prachtige zwangere lijf fotograferen tijdens een zwangerschapshoot! We spreken bij je thuis af of er ergens in de natuur waar we de tijd nemen om mooie foto’s te maken. Het best is om deze shoot rond 37 weken te plannen, aangezien de meeste baby’s worden geboren tussen 37 en 42 weken. Bij meerlingen verschuift het aantal weken naar voren, naar 35 weken, we overleggen met elkaar wat uitkomt!


‘Echt een fantastische aanvulling dat Marijn foto’s kan maken, dit heb ik als erg waardevol ervaren!

Ik ben blij dat Marijn dit heeft weten vast te leggen, zowel van mijn zwangerschap op de uitgerekende datum als tijdens de bevalling.’

Kayleigh, maart ‘21

Geboorte

Tijdens de geboorte fotografeer ik jou, je geboortepartner en de baby. Thuis, in een geboortecentrum of het ziekenhuis.

Uit eigen ervaring weet ik dat het terugkijken van foto’s van de bevalling helend kan werken. Het helpt gebeurtenissen te herinneren en geeft een andere blik op de tijd.


Marijn heeft fantastische foto's gemaakt en het was heel bijzonder en intens om de foto’s terug te kunnen zien. Een waardevol bezit.’

Rieta & Jip, juni 2021


Mocht je tijdens je zwangerschap of na de geboorte in het ziekenhuis verblijven dan kom ik graag naar jullie toe om daar foto’s te maken.